Image Alt

Reuzensjoelbak

4.95 p.p. vanaf 10 personen 1 uur bij 20 personen

Die van ons is 5 meter lang!

We overdrijven niet, de reuzensjoelbak van Aktief Overijssel is echt 5 meter lang. En zo wordt een gewoon potje sjoelen, opeens een serieuze zaak. Dat is het volgens de echte sjoelers toch wel, want er zijn officieel spelregels en een heuse competitie.

Reuzensjoelen bij Aktief Overijssel houdt zich aan die spelregels. Alleen is de bak 5 meter lang en zijn ook de sjoelschijven veel groter. Je zou denken dat de speler met de grootste handen altijd wint, maar die vlieger gaat niet op. Ook bij het reuzensjoelen zijn strategie en handigheid belangrijker dan brute kracht. Iedereen krijgt drie kansen om zoveel mogelijk schijven door de poortjes te mikken. Bokjes (schijven die over een andere liggen) mogen niet opnieuw worden gespeeld en afleiden is niet verboden.

Bij groepen van 20 personen of meer is afwisseling met een andere activiteit handig, dan duurt het wachten niet zo lang.

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.