Image Alt

Roulette

10.00 p.p. vanaf 7 personen 1 uur bij 20 personen

Waar kan Ome Jan al zijn geld, inclusief zijn lieve vrouw, vergokken?

Waar weet je nooit of je geluksnummer je fortuin brengt of straatarm maakt? Niet bij Aktief Overijssel, daar is Roulette vooral een leuk gokspelletje. We spelen het net zo als in Las Vegas of Monaco, alleen de “knikkers” zijn kleiner en daarom blijft het gezellig.

Roulette is puur gokken. En dat kan op z’n Frans of op z’n Amerikaans. Bij Aktief Overijssel spelen we de Franse variant. Rien ne va plus, je kunt niet meer inzetten, het balletje bepaalt wie wint.

We kennen het allemaal wel, maar heb je het ooit gespeeld? Probeer je geluk in het spel bij de Roulette van Aktief Overijssel. Met een echte croupier wordt een balletje tegen de draairichting van de draaiende schijf gegooid. Er zijn 37 vakjes (van 0 tot 36) die corresponderen met 36 vakjes op de speeltafel. Je speelt met fiches die verschillende kleuren hebben (bepaald de waarde). Zet je alles op 13, of houdt je van spreiding?

    Meer weten? Bel 0572-330 926 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.