Image Alt

Steppen

7.50 p.p. vanaf 4 personen 1 uur

Bij de activiteit steppen wordt een mooie ronde gemaakt van ongeveer vijf kilometer door bos en platteland langs het riviertje de Regge. U zult versteld staan wat het betekent om weer eens op dit vervoermiddel uit uw jeugd te staan en zo de groene omgeving te verkennen. Een sportieve activiteit voor familie, kinderfeestje en personeelsuitje.

Iets voor jullie?

Dit is een sportieve en vooral leuke manier om de omgeving van Hellendoorn te verkennen. Geniet volop van de schoonheid van de natuur met haar rustgevende kracht. Of het nu een rustige tocht wordt of een inspannend ritje, u heeft het zelf in de hand. Vergeet niet om je heen te kijken om de verbluffende natuur niet te missen! U krijgt een routebeschrijving mee en het feest kan beginnen!

Langer Steppen?

Uiteraard kunt u de steps langer huren! Geef uw evenement, sportdag, feest of dagje weg een extra feestelijke tint! U kunt de steps ook voor een dag huren! Tevens bieden wij de mogelijkheid om de steps op locatie te bezorgen.

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.